duminică, 6 decembrie 2009

Comunicat

Deoarece spatiul alocat cursului de Tehnica Fotografica de la subsolul U.P. Dalles este insalubru, plin de igrasie si fara aerisire, Agentia de Informatii Cami a hotarat sa nu mai asigure servicii de invatamant pentru respectivul curs.

Aparatura, materialele documentare pentru curs, programa de invatamant, profesorul Dumitru Mociornita, forumul cursantilor, sponsorii, nu vor mai fi la dispozitia unor viitori cursanti de la U.P.Dalles.

In cazul organizarii unui alt curs foto, U.P.Dalles urmeaza sa asigure un spatiu corespunzator si sa obtina acreditarea pentru acesta, pentru noua programa, pentru dotare si pentru profesori.

Recomandam celor care doresc sa se inscrie sa verifice existenta acreditarii noului curs foto deoarece formalitatile dureaza iar pana in prezent nu s-a facut nimic in acest sens.

U.P.Dalles fara sa ne anunte, a incheiat deja conventii cu o serie de persoane care doresc sa profite de notorietatea cursului pe care l–am creat si l-am popularizat timp de 10 ani.

Orice reclama directa sau mascata pentru un viitor curs foto, care va face referire la activitatea si notorietatea cursului Agentiei de Informatii Cami sau a profesorului Dumitru Mociornita o consideram inoportuna si o vom denunta ferm.

Prezentul comunicat poate fi preluat si pe siteurile foto si blogurile fostilor cursanti.

Agentia de Informatii Cami.

www.photocami.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu